Hur ska det gå?

Jaha så har man sovit max tre timmar inatt. Inte normalt för mej att gå upp 6.30 frivilligt men har ont i höfterna, ryggen och fogarna. Spelar ingen roll hur trött jag är eller hur jag ligger, det gör bara ont.
Snart är semestern förbi och det ska bli fyra veckors jobb igen, undrar mest hur jag kommer att klara det?!Om jag inte kan sova, gå eller stå så kommer det inte funka. Hoppas att det blir lite bättre tills dess och att det inte är så mycket folk i butiken, tror att jag kommer att behöva sitta en hel del.

Var på ultraljud igår. Fick bekräftat var det är för en liten i magen och även ungefär hur stor den kommer vara när den väl tittar ut. Om jag inte går över tiden så trodde hon att den skulle väga strax under 3500g, så det blir en "standard bebis" =) Allting såg bra ut, så nu vill jag bara att dessa veckorna som är kvar går snabbt. Är nu i vecka 33 så lite mer än 7 veckor kvar (om man räknar efter sjukhuset som satte 20/9, annars är det minder då vi blev satta till den 12/9 när vi var i Malmö).

Den lille ligger med huvudet ner forfarande, gjorde det sist jag var hos barnmorskan med =) Känns skönt trots att den fortfarande kan vända sej så är det inte så troligt då den lille legat så nu i tre veckor. Så den är redo för avfärd =) Dock inte helt färdig förrän om några veckor. Så den får vänta iallafall till vecka 36.

Känns som en evighet

Nu är det cirka 10 veckor kvar tills det är dags. Vissa dagar känns det som en evighet och andra känns det som om det är ingenting. Den lille rör sej hela tiden och det ser ut som om det är "hela havet stormar" i magen. Den hoppar och har sej nästan hela tiden. Är dock inte så mycket sparkar på samma sätt som innan utan mer att det rör sej och putar ut en rumpa fot eller hand rätt kraftigt så att hela magen rör sej.

En vecka kvar sen är det semester. Har varit två kämpiga veckor nu med foglossning, ont i ryggen och i knäna. Men det går ju över om 10 veckor.

I tisdags var jag hos banrmorskan och gjorde "sockerbelastning". Detta innebär att man ska fasta från kvällen innan fram till kl.8 då får man en härlig EXTREMT söt drink som man ska dricka för att sen vänta i väntrummet i två timmar innan dom kollar sockervärdet. Ingen rolig upplevelse, men den var inte så äklig som jag trodde. Jag hade iallafall ingen graviditetsdiabetes =)
Nu ska man gå dit varannan vecka. och om fyra veckor är det sista ultraljudet. Alltid kul med ultraljud när man får se det lilla livet i magen.

Magen växer som den ska. Ligger mitt på medelkurvan och man har lyckats gå upp hela 8kg. Har aldrig vägt så här mycket...haha!

Här kommer den senaste bilden på magen.


Vecka 29

RSS 2.0