Känns som en evighet

Nu är det cirka 10 veckor kvar tills det är dags. Vissa dagar känns det som en evighet och andra känns det som om det är ingenting. Den lille rör sej hela tiden och det ser ut som om det är "hela havet stormar" i magen. Den hoppar och har sej nästan hela tiden. Är dock inte så mycket sparkar på samma sätt som innan utan mer att det rör sej och putar ut en rumpa fot eller hand rätt kraftigt så att hela magen rör sej.

En vecka kvar sen är det semester. Har varit två kämpiga veckor nu med foglossning, ont i ryggen och i knäna. Men det går ju över om 10 veckor.

I tisdags var jag hos banrmorskan och gjorde "sockerbelastning". Detta innebär att man ska fasta från kvällen innan fram till kl.8 då får man en härlig EXTREMT söt drink som man ska dricka för att sen vänta i väntrummet i två timmar innan dom kollar sockervärdet. Ingen rolig upplevelse, men den var inte så äklig som jag trodde. Jag hade iallafall ingen graviditetsdiabetes =)
Nu ska man gå dit varannan vecka. och om fyra veckor är det sista ultraljudet. Alltid kul med ultraljud när man får se det lilla livet i magen.

Magen växer som den ska. Ligger mitt på medelkurvan och man har lyckats gå upp hela 8kg. Har aldrig vägt så här mycket...haha!

Här kommer den senaste bilden på magen.


Vecka 29

Kommentarer
Postat av: Solveig

Det ÄR faktiskt nästan ingenting! Fattar du att ni kommer att ha en liten bebis om ungefär tio veckor!? Helt otroligt och fantastiskt ju!

Skönt att drinken inte var så rälig som befarat. Kramkram!!

2010-07-06 @ 12:24:45
URL: http://soligaklader.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0