TRÖTT!

Fy vad trött jag är hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket jag sover =(
Nu har vi varit iväg på en veckas semester i Jordanien. Var lite nervös för hur det skulle gå men det gick bra förutom när det gällde maten. Värmen och mer illamående på mornar och kvällar gjorde att det inte blev så mycket mat. Så på så sätt var det skönt att komma hem igen så att man kan äta just det man känner sej sugen på. Annars hade vi det underbart, sol, bad, 30grader och massa mys. Vi behövde att komma iväg lite känndes det som. Är så mycket som händer nu. Barn, bil och förhoppningsvis snart hus. Men kul är det ju samtidigt. Så resan var till för att bara ta det LUGNT =)

Mår fortfarande däligt på morgonen men framför altt på sen eftermiddag/kväll. Så det är lite jobbigt men för en bra sak iallafall. Hoppas att det avtar snart så man kan bli lite normal igen =)

Nu när jag lämnar vecka 10 bakom mej så har jag nu mera ett foster i min mage istället för ett embryo och den lille är nu ca.4,5cm lång.
Vill bara att min mage ska börja bli lite större snart så att man känner sej gravid på riktigt. Där är en liten bula men ändå. En sak som jag märkt är att när man böjer sej fram så "viker" sej magen väldigt långt upp istället för vid navlen som innan. Känns lite konstigt.

Nu är det snrt sovdax för denna gamla tanten ;o)

Kram


Den lever

Igår var det den stora dagen. Vi var hos läkaren först. Hon ställde lite frågor och sen var det dags. Vårt första ultraljud. Jag var så otroligt nervös, tänk om där inte skulle var något i magen, tänk om något var fel, eller om den  var död!
Jag la mej i stolen hon undersökte lite och sen var det dags, hon vände monitorn mot oss och där var det, det dunkade hjärtat i min mage. Helt otroligt! Man såg ett huvud, två små armar och en svans/stjärt. Det såg till och med ut som en liten miniatyr människa, jag trodde bara att vi skulle få se ett hjärta. Men detta var såååå mycket mer. Man såg ju att det var ett litet liv en liten miniatyr människa som växer i min mage.

Efter denna otroligt häftiga upplevelse så fick vi vänta lite sen var det in till barnmorska för att få lite broschyrer och ställa lite frågor som vi glömde hos läkaren.
Dom verkar vara hur gulliga som helst där. Känns helt rätt att vi valde detta stället.

Känns som om jag är inne i någon form av må sämre period nu. Mår illa hela dagarna och det är knappt att mat hjälper. Brösten gör ondare igen och jag har knip i magen (förmodligen för att det är tvärstopp ut). Ska bli så skönt med semester nästa vecka.

Här är ultraljudsbilden vi fick med oss. Visst är den söt!?

Åtta hela veckor

Den lilla är nu 1,6cm och jag har precis gott in i vecka 9 (8+1)
Vi går dock inte till Göran Frick

Kram


Imorgon gäller det...

Är så otroligt nervös inför morgon dagen. Tänk om något är fel. Men tänk vilken lycka om dom säger att allt är bra, då är jag verkligen gravid på riktigt och vi får förhoppningsvis en liten den 17:de september. Så underbart!
Tittade på ett hus igår med. Kändes bra men vi får se hur utgången blir. Budgivningen börjar imorgon. Händer mycket nu känns det som. Kolla för fullt på bil med. Känns som om vi behöver det nu. Snart är vi vuxna på riktig, haha!

Var hos pappa i helgen. Berättade att han skulle bli morfar. Han blev väldigt glad och trodde först inte på mej. Men sen blev det skål i champagneglas fast med Äppelmust istället =)

Jag vill att det ska bli imorgon NU!

Kram


RSS 2.0