Lite magbilder

Nu börjar man få mage på riktigt =) Så för alla nyfikna som kommer här några bilder:
Vecka 18 Vecka 20
Vecka 23
Vecka 25 Vecka 25

Så nu känner man sej lite stor och ändå är den inte så stor än....

Det blir en.....

Nu har vi varit nere i Malmö på Emma Ultraljudsklinik.
Så häftigt och man kännde sej otroligt välkommen. Hade en jätte trevlig Dansk kvinna, vi hade beställt 3D/4D Kön och trodde bara att dom skulle kolla det och sen ta bilder. Men hon gick igenom hela den lille vildingen. Fick reda på att moderkakan ligger inåt och att det är därför jag kännde den så otroligt tidigt och mycket nu. Hon sa dock att det var en livlig en =)
Undersökningen började med att hon tittade vad det var för någon som bor i min mage. Tänker inte skriva det här då vi bestämt att vi bara berättar det för några. Så kommer att fortsätta säga den lille här på sidan.

Sen gick hon igenom hela den lille, så otroligt att man kan se det så bra. Blyg var den med, hade händerna för ansiktet nästan hela tiden, trots att barnmorskan försökte göra lite "jordbävning" =)
Sen kollade hon könet en gång till, fick t.o.m. en bild mellan benen på den...haha!
Allting såg jättebra ut, kändes MYCKET bättre att göra det där nere än på sjukhuset. Hon vi fick där var så stressad och det kändes inte riktigt rätt. Så det var lätt värt varenda krona för att få en som verkligen tog sej tid att kolla allt.

Efter undersökningen (30min) så fick vi gå ut och vänta medan hon gick igenom alla siffror och mått. Sen kom hon ut och förklarade allt. Enligt hennes beräkningar kommer den lille 12/9 istället för 20/9 och det tror jag oxå mer på. Det stämmer mer in på grav.testet jag gjorde i början. Det visade helt fel om sjukhuset skulle ha rätt. Vi tror dessutom mer på henne då hon var sååå mycket mer noga med allt än den andra.

Det är nästan så att man vill göra en till längre fram för att veta att det fortfarande ser bra ut =)

Här kommer lite bilder:
     
      Ansiktet    Håller och smakar på navelsträngen


     
Blyg                       En liten fot


Beställt och klart

Igår var vi ute på Babyproffsen och beställde vår vagn och bilbarnstolen. Vagnen har jag ju skrivit om innan och vi höll fast vi "Fun". har fällt ihop den, kört runder kollat på nätet om där är några dåliga omdömen och sen kollat på vagnen igen. Men vi tycker fortfarande bäst om den så det blev det. Bilstolen blev en Brio Primo. Den var helt klart den lättaste att bära och smidigast. Den är ju dock lite mindre än dom andra, men dom är ju oxå rätt små när dom sitter i den =) Fick jättebra hjälp där ute. Så kändes bra och framför allt skönt att ha det klart nu så att man vet säkert att vi får det i tid. Vi väntar lite med sängen till ibörjan av Juni. Men även där kommer det att bli en Brio. Både jag och Fredrik har fastnat för den modellen och färgen så det var inte så mycket att tänka på.

Så nu är "måste" sakerna färdiga. Nu är det allt plock runt omkring som är kvar. Men det löser sej säkert efter hand. Hade dock varit skönt med ett större boende med. Huset som vi tittade på i fredags var inte alls som vi tänkt oss, så det blev inget. Ska dock titta på ett till snart. Känns bra, men det hänger lite på bottenvåningen i detta huset. Men jag är nog mest rädd för budgivningen, ligger ju på ett populärt område. Men håller tummarna igen =)

Till helgen blir det Ullared hela söndagen igenom. Så då blir det till att handla till den lille i magen med. Ska bli kul att gå in på barnavdelningen och faktiskt kunna handla saker till sej själv. Ska bli kul. Och med i bilen har vi även Rebecka, Chrille och VJ.

Men änsålänge får man se framemot den lediga torsdagen som är så välkommen denna veckan.


Halv tiden har gått!

Äntligen har man gått halvvägs genom det hela. Magen växer och står i, känns som om den blir större för varje dag som går. Spänner i musklerna gör det, men det är väll bara ett tecken på att allt är som det ska =)
En riktig liten vilde är det iallafall. Den sparkar och har sej hela tiden. När vi var hos barnmorskan så pratade hon som om "Ja man känner ju inte så mycket nu. Har du kännt något Fredrik?" Hallå det var ju två veckor sen han kunde känna det och känna det lite nu i början. Det tror jag inte den lilla krabaten i magen har förstått för den sparkar och har sej hela dagarna igenom. Men det är rätt häftigt.

Det som inte är roligt är den jäkla foglossningen. för några kvällar sen så hade jag så ont att Fredrik fick bära in mej. Det har blivit lite bättre nu men har fortfarande rätt ont. Får sitta så mycket som möjligt på jobb så det är skönt iallafall.

Nu ska vi snart gå och kolla på ett hus. Hoppas nu att detta kan vara något. Börjar bli trött på allt hustittande. Vill bara hitta huset vi kan bo i nu. Snart kommer ju sommaren med och då kommer det ju ut ännu mindre hus än vad det gör idag. Trist! Så håll tummran nu, plus att det inte blir för dyrt i budgivingen. Vill ju kunna fortsätta resa med.

I helgen fyller mamma år och sen på söndag ska vi nog ta och beställa allt. Eller iallafall vagnen, bilbarnstolen och sängen. Sen slipper vi tänka på det i sommar. Skönt att veta att allt hinner komma innan den lille vill titta ut.

Ha det super och håll tummarna för att huset passar oss =)


RSS 2.0