Halv tiden har gått!

Äntligen har man gått halvvägs genom det hela. Magen växer och står i, känns som om den blir större för varje dag som går. Spänner i musklerna gör det, men det är väll bara ett tecken på att allt är som det ska =)
En riktig liten vilde är det iallafall. Den sparkar och har sej hela tiden. När vi var hos barnmorskan så pratade hon som om "Ja man känner ju inte så mycket nu. Har du kännt något Fredrik?" Hallå det var ju två veckor sen han kunde känna det och känna det lite nu i början. Det tror jag inte den lilla krabaten i magen har förstått för den sparkar och har sej hela dagarna igenom. Men det är rätt häftigt.

Det som inte är roligt är den jäkla foglossningen. för några kvällar sen så hade jag så ont att Fredrik fick bära in mej. Det har blivit lite bättre nu men har fortfarande rätt ont. Får sitta så mycket som möjligt på jobb så det är skönt iallafall.

Nu ska vi snart gå och kolla på ett hus. Hoppas nu att detta kan vara något. Börjar bli trött på allt hustittande. Vill bara hitta huset vi kan bo i nu. Snart kommer ju sommaren med och då kommer det ju ut ännu mindre hus än vad det gör idag. Trist! Så håll tummran nu, plus att det inte blir för dyrt i budgivingen. Vill ju kunna fortsätta resa med.

I helgen fyller mamma år och sen på söndag ska vi nog ta och beställa allt. Eller iallafall vagnen, bilbarnstolen och sängen. Sen slipper vi tänka på det i sommar. Skönt att veta att allt hinner komma innan den lille vill titta ut.

Ha det super och håll tummarna för att huset passar oss =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0