Alla värden var bra

Var på inskrivingen nu i veckan. Massa frågor om allt och sjukdomar och ja allt möjligt. Oxå en massa tester. Blodtryck, stick i fingret för att kolla blodvärdet, Rör från armen för att skicka iväg och kolla upp för allt möjligt ( som HIV,Aids m.m) och pisseprov för att kolla om jag hade någon äggvita (vad nu det innebär).
Allting var jättebra och dom ivägskickade får jag reda på i början av vecka. Man blir ju lite smått nervös när dom testar för sådana saker, Blä!
Annars mår jag nog lite bättre men tyvärr har det inte gått över än. Hoppas att det blir bättre snabbt nu. Har gått in i vecka 14 nu så bara 4 veckor kvar nu till vi ska göra det "riktiga" ultraljudet. Är så nyfiken. Ska ta reda på vad det är för någon om den ligger rätt med, men det håller vi nog för oss själva till den lille tittar ut =)

Har berättat det för en hel del nu. Fredriks pappa, särbo och syster med familj var här förra helgen så då fick han reda på det. Sara visste det redan. Känns kul att berätta det, alla blir så glada. Dock finns det fortfarande personer som jag inte vill berätta det för riktigt än. Men det kommer. Kan nog inte dölja det så länge till heller. Mina byxor har jag nu fått lägga på hyllan. Blir bara mina mammabyxor nu. Men dom ärsköna så inte mej emot.

Ska på 60-årsfest hos Fredriks mamma idag med. Så tror nog att hon får reda på det då. Ska iallafall bli kul att berätta det för hans morbror med familj =)

Vill bara att magen ska växa till sej lite mer nu så att man ser gravid ut "på riktigt".
Ha en bra söndag!


SNART =)

Snart är dom första kritiska veckorna över. ÄNTLIGEN! Ska bli kul att kunna berätta det för dom man vill. Och framförallt så kommer man att kunna planera framåt lite mer.
På onsdag har jag gått 12 hela veckor och går in i vecka 13. Då har missfalls risken minskat med 65% jämfört med tidigare.Ska bli så kul att kunna berätta det för Farmor t.ex. och dom vänner som inte vet något än.
Magen har börjat växa mer nu. jeansen var längesen jag fick lägga på hyllan men mina jobb byxor har jag kunnat ha, men idag spände det för mycket för att jag skulle kunna ha knappen knäppt. Längtar till det verkligen syns att det är en liten där inne. Har ju inte riktigt fattat det än. Att vi ska ha barn!? Helt otroligt.

Vi var och valde ut en barnvagn igår. Vi ska ju köpa en bil och då kändes det som om vi ville veta hur stora vagnar är, så att den verkligen får plats. Det kommer att bli en Teutonia Fun, har tittat runder både i butiker och nätet och läst olika omdömen. Den här var helt klar snyggast och inte så låg som många andra modeller. Jag tycker det ser så löjligt ut när killarna kör dom låga, ser ju ut som om dom kör en dockvagn. Men den här var jättebra. Perfekt för oss och båda fasnade för den med en gång.

 

Så ser den ut men vi kommer antagligen ha en mörkgrå istället, men det bestämmer vi i maj när vi ska beställa vagnen =)

Har förhoppningsvis äntligen hittat ett hus till oss, eller rättare sagt 10 modeller änsålänge. Som det ser ut nu kommer vi nämligen att bygga ett hus ute i Påarp. Så häftigt. Fredrik ska ha möte med dom imorgon och få priser på dom modeller vi gillar. Så nu håller jag tummarna för att det inte blir för dyrt. Bitarna börjar falla på plats nu i vår lilla men växande familj.

Annars så mår jag inte jättebra. Vissa dagar går bra, andra mår jag dåligt hela tiden. Knipet i magen har blivit mindre men kommer med jämna mellanrum fortfarande. Just nu ser det väll mest ut som om jag har ätit för mycket snacks den senaste tiden. Men den kommer nog den där magen, tycker att den syns mer och mer. Men det känns nästan som om den är olika stor olika dagar, men det är väll bara inbillning.

Fredrik är jättesöt hela tiden. Han lagar all mat, tar Minas (kattens) låda, städar och diskar (även om jag är lite delaktig där) Han gör det mesta här hemma så att jag bara ska kunna ta det lugnt och vila när jag kommer hem från jobb.
För några dagar sen hade han köpt blommor bara för att jag skulle veta hur stolt han var över hur jag klarade av det fast jag mår som jag gör.

Jag LÄNGTAR så mycket till våren och sommaren nu. Snacka om att det kommer att hända MYCKET detta året i våra liv.


RSS 2.0