Här växer det snabbt!

Hur mycket kan magen växa på en vecka egentligen?
Inte konstigt att det spänner... Se skillnaden själva =)


Vecka 25               Vecka 26

Exakt en vecka mellan bilderna. Den senaste är tagen i måndags.

Lillen ska sova och vara snäll...

Ja sova är något den lille i min mage aldrig verkar göra. Full fart hela tiden. Men känns skönt samtidigt för man vet att den lille lever och mår bra där inne =)
Och växer det gör det nu. Känns som om magen växer bara dag från dag. Börjar undra hur stor man kommer att bli till slut.
Nu har vi oxå börjat se att olika kroppsdelar "putar ut" lite här och där. Det ser ju lite läskigt ut när magen helt plötsligt är mycket högre på ena sidan. Antar att det är ett huvud eller en rumpa kanske. Men häftigt samtidigt.

Nu vill man bara snabb spola denna och nästa vecka. Sen är det midsommar veckan och då jobbar jag bara tre dagar sen är det inte långt kvar till semestern. Så skönt, då har förhoppningsvis sommaren kommit på riktigt med. Håller tummarna för det. Helt oplanerad är den oxå bortsett från ett besök i småland. Ska även gå på föräldrakursen två kvällar. Ska bli intressant att få höra lite om olika sorters smärtlindring m.m.

Här kommer några bilder från tidigare i veckan. Är nu i vecka 26.


Nu börjar det bli en rejäl kula

Foglossning är inte kul

Ja förra veckan var i så kul. Kunde knappt gå för att det gjorde så ont. Foglossning är inte att leka med. Som tur är så är det bättre nu och jag hoppas inte att det går tillbaka till det som var. Ibland hugger det dessutom till i benen. FY!

Men men vi eller jag rättaresagt lyckades ändå få en trevlig dag i gbg i lördags. Var uppe och hälsade på VJ i hennes lägenhet. Jättefint bodde hon och bra väder fick vi. Lite kallt men det gick. Skönt var det iallafall i solen.

Var först och åt på stan och sen blev det Liseberg. Vi var ju tvungna att åka lisebergstornet då det stängdes 30/5. Ska bli det högsta uppskjutet eller fritt fall. Vet inte riktigt.
Sen blev det chokladhjul och vi gick därifrån med två stjärnvinster =) Dock vann inte jag och Fredrik någon denna gången.

Sen god mat och Eurovision hemma hos VJ.
Helt klart rätt låt som vann =)




Sen kom äntligen mitt lilla kusinbarn till världen. Grattis Hanna och Ola till er underbare lille Fabian.



RSS 2.0