Beställt och klart

Igår var vi ute på Babyproffsen och beställde vår vagn och bilbarnstolen. Vagnen har jag ju skrivit om innan och vi höll fast vi "Fun". har fällt ihop den, kört runder kollat på nätet om där är några dåliga omdömen och sen kollat på vagnen igen. Men vi tycker fortfarande bäst om den så det blev det. Bilstolen blev en Brio Primo. Den var helt klart den lättaste att bära och smidigast. Den är ju dock lite mindre än dom andra, men dom är ju oxå rätt små när dom sitter i den =) Fick jättebra hjälp där ute. Så kändes bra och framför allt skönt att ha det klart nu så att man vet säkert att vi får det i tid. Vi väntar lite med sängen till ibörjan av Juni. Men även där kommer det att bli en Brio. Både jag och Fredrik har fastnat för den modellen och färgen så det var inte så mycket att tänka på.

Så nu är "måste" sakerna färdiga. Nu är det allt plock runt omkring som är kvar. Men det löser sej säkert efter hand. Hade dock varit skönt med ett större boende med. Huset som vi tittade på i fredags var inte alls som vi tänkt oss, så det blev inget. Ska dock titta på ett till snart. Känns bra, men det hänger lite på bottenvåningen i detta huset. Men jag är nog mest rädd för budgivningen, ligger ju på ett populärt område. Men håller tummarna igen =)

Till helgen blir det Ullared hela söndagen igenom. Så då blir det till att handla till den lille i magen med. Ska bli kul att gå in på barnavdelningen och faktiskt kunna handla saker till sej själv. Ska bli kul. Och med i bilen har vi även Rebecka, Chrille och VJ.

Men änsålänge får man se framemot den lediga torsdagen som är så välkommen denna veckan.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Puss älskling. =) Ja, nog blir det den sängen allt.. Den var snygg.

2010-05-14 @ 01:44:35
Postat av: Fredrik

Då var ullared avklarat. =) Fick ju med e hel del med hem.. Inte illa med tre stora resväskor och massa påsar....Bra bil vi köpt. =D Puus älskling.

2010-05-16 @ 20:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0