Det blir en.....

Nu har vi varit nere i Malmö på Emma Ultraljudsklinik.
Så häftigt och man kännde sej otroligt välkommen. Hade en jätte trevlig Dansk kvinna, vi hade beställt 3D/4D Kön och trodde bara att dom skulle kolla det och sen ta bilder. Men hon gick igenom hela den lille vildingen. Fick reda på att moderkakan ligger inåt och att det är därför jag kännde den så otroligt tidigt och mycket nu. Hon sa dock att det var en livlig en =)
Undersökningen började med att hon tittade vad det var för någon som bor i min mage. Tänker inte skriva det här då vi bestämt att vi bara berättar det för några. Så kommer att fortsätta säga den lille här på sidan.

Sen gick hon igenom hela den lille, så otroligt att man kan se det så bra. Blyg var den med, hade händerna för ansiktet nästan hela tiden, trots att barnmorskan försökte göra lite "jordbävning" =)
Sen kollade hon könet en gång till, fick t.o.m. en bild mellan benen på den...haha!
Allting såg jättebra ut, kändes MYCKET bättre att göra det där nere än på sjukhuset. Hon vi fick där var så stressad och det kändes inte riktigt rätt. Så det var lätt värt varenda krona för att få en som verkligen tog sej tid att kolla allt.

Efter undersökningen (30min) så fick vi gå ut och vänta medan hon gick igenom alla siffror och mått. Sen kom hon ut och förklarade allt. Enligt hennes beräkningar kommer den lille 12/9 istället för 20/9 och det tror jag oxå mer på. Det stämmer mer in på grav.testet jag gjorde i början. Det visade helt fel om sjukhuset skulle ha rätt. Vi tror dessutom mer på henne då hon var sååå mycket mer noga med allt än den andra.

Det är nästan så att man vill göra en till längre fram för att veta att det fortfarande ser bra ut =)

Här kommer lite bilder:
     
      Ansiktet    Håller och smakar på navelsträngen


     
Blyg                       En liten fot


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Kan varmt rekommendera Emma Ultraljudsklinik. De var fantastiskt serviceminded och fullblodsproffs på vad de gjorde. =) Längtar tills den lille virvelvinden kommer ut.. =)

2010-05-21 @ 22:27:52
Postat av: Annelie

Fantastiskt vad man kan göra med dagens teknik! Måste vara så kul att få se den lilla personen som ligger där inne på bild innan den kommer till världen. =)

2010-05-28 @ 04:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0